Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα που ήμουν στις φυλακές»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μοιράστηκε αγαπημένες του χριστουγεννιάτικες ιστορίες και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Αρχικά, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει ήταν ένα ταξίδι χωρισμού. Χωρίζαμε και για δώρο των Χριστουγέννων μου έκανε ένα ταξίδι one way. Εγώ το εξαργύρωσα και πήρα παπούτσια. Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ήταν με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Τελικά, ο μονός που μου είπε ότι ήμουν ερωτικός ήταν ο καθρέφτης μου. Κάθε βράδυ απολογούμαι στον εαυτό μου και σκέφτομαι σε ποιον άνθρωπο έχω κάνει πολύ κακό ή καλό. Επειδή είμαι μόνος μου και πορεύομαι μόνος μου, δε θέλω ούτε να ιδρυματοποιούμαι στο σύμπαν, ούτε και να απέχω πολύ από τα ήθη και τα έθιμα».

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα που έχει ξεχωρίσει και αποκάλυψε: «Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα στις φυλακές που ήμουν. Εκεί δεν είχες πληθώρα πραγμάτων να κάνεις και όμως εγώ βρήκα πιο πολλά και διασκέδασα πιο πολύ από ό,τι αν ήμουν έξω σε ένα ανιαρό, άσχετο τραπέζι. Όταν ήμουν μικρός ρωτούσα τη μαμά μου τι σημαίνει “άρχοντες” στα κάλαντα και μου έλεγε ότι είναι αυτό που θα είσαι μια μέρα».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και απάντησε είπε: «Η Μελέτη κοιτάζει και δεξιά και αριστερά, ο Λιάγκας κοιτάζει τι κάνουν οι άλλοι, η Σκορδά από ψηλά την Καινούργιου, η Καγιά θέλει να φύγει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναζητά κι άλλη εκπομπή».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.