Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να γίνει Δευτέρα το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο χθεσινό (8/9) συμβούλιο της Super League ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για να διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η αγωνιστική, δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα προέρχονται από ματς και εξαντλητικό ταξίδι στην Αγγλία για τον αγώνα με την Μπράιτον στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Ναι» με… αιχμές από τους «πράσινους»

Παρ’όλα αυτά οι «πράσινοι» εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα, αφήνοντας αιχμές για συμπεριφορές άλλων ομάδων σε ανάλογες περιπτώσεις. «Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά σε καμία ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, σε αντίθεση με άλλες ομάδες κι όσα έχουν κάνει στο παρελθόν» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας.

Όταν τέθηκε θέμα διαιτητών στα ντέρμπι ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ξεκάθαρος κάνοντας λόγο «…για διαιτητές από μεγάλα πρωταθλήματα και όχι… Μαυροβούνιους» κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλες οι πλευρές.

Τέλος με αφορμή την υπόθεση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έθεσε θέμα διαχειριστικού ελέγχου της Λίγκας, υπήρξε νέα παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ο οποίος είπε πως «…αυτή τη στιγμή το θέμα είναι η ΕΠΟ κι εκεί θα πρέπει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος». Κάτι που εν τέλει αποφασίστηκε…

Αρχική

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.