Oλυμπιακός: Οριστικό, ο Ποντένε επέστρεψε στους ερυθρόλευκους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μεγάλη επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είναι πια γεγονός με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ.

Έτσι, ο 27χρονος (ύψος 1,65μ.) επιστρέφει στο Λιμάνι μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια με τον Ολυμπιακό να τα βρίσκει σε όλα με τη Γουλβς για την απόκτηση του με δανεισμό ενός χρόνου και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ο Ποντένσε υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα αφού αυτό που ήταν σε ισχύ ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό δίνοντας έτσι πληθώρα λύσεων στα χέρια του Μαρτίνεθ.

Αυτός είναι ο Ποντένσε
Οι συστάσεις για τον Ντανιέλ Ποντένσε είναι περιττές αφού αν μη τι άλλο είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και κυρίως σε αυτό του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελένσες και από εκεί τον απέκτησε η Σπόρτινγκ. Με τους πράσινους ακολούθησε όλη τη διαδρομή από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα.

Το 2016 δόθηκε δανεικός στη Μορεϊρένσε για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε ο Ολυμπιακό. Στα ερυθρόλευκα έμεινε 2,5 χρόνια πριν αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2020 για τη Γουλβς στην οποία ήταν μέχρι σήμερα.

Στην αγγλική ομάδα μέτρησε σε αυτό το διάστημα μέτρησε 105 συμμετοχές έχοντας 16 γκολ και εννιά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα πεπραγμένα του στον Ολυμπιακό
Φυσικά, το αναφέραμε και παραπάνω ο Ποντένσε είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό και εκείνος ξέρει καλά.

Με τα ερυθρόλευκα άλλωστε έκανε τις πιο παραγωγικές χρονιές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Στο διάστημα της παρουσίας του στη χώρα μας είχε 68 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 13 γκολ και 14 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε!

Ο 28χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1995, φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, αλλά και το πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020, όταν και πήρε μεταγραφή στην Premier League για τη Wolves.

Κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό ο διεθνής ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 68 συμμετοχές, πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ. Με τη Wolves έκανε 105 συμμετοχές, σημείωσε 16 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Sporting και Moreirense, ενώ στις 14 Οκτωβρίου 2020 στέφθηκε διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας.

Ντανιέλ, καλώς επέστρεψες στον Ολυμπιακό!”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.