Γερμανία – Ιαπωνία 1-4: Οι σαμουράι έδωσαν ηχηρό χαστούκι στους διοργανώτες του Euro

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εθνική Γερμανίας βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, που έγινε αισθητή με το κάζο που υπέστη στο περασμένο Μουντιάλ (αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων), και η οποία κάνει τώρα ακόμη μεγαλύτερο “μπαμ”.

Τελευταία τρανή απόδειξη ήταν το πατατράκ της απέναντι στην Ιαπωνία, με τους σαμουράι να πανηγυρίζουν έναν υπερήφανο θρίαμβο με 4-1 στο Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων και να κάνουν την καρέκλα του Χάνσι Φλικ να τρίζει επικίνδυνα.

Ο Σανέ ισοφάρισε στο 19′ το γκολ του Ίτο από το 11ο λεπτό όμως αυτό δεν πτόησε τους εντυπωσιακούς Ασιάτες, με τον Ουέντα να τους ξαναδίνει προβάδισμα στο 22′ για να έρθει η χαριστική βολή στο φινάλε του δεύτερου μέρους, με τον Ασάνο στο 90′ και τον Τανάκα στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου να υπογράφουν το 4-1 για τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Σλότερμπεκ (64′ Γκόζενς), Ρούντιγκερ, Ζίλε, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Τσαν (64′ Γκρος), Βιρτς (73′ Μπραντ), Γκνάμπρι (82′ Σάντε), Σανέ, Χάβερτς (73′ Μίλερ)
ΙΑΠΩΝΙΑ: Οσάκο, Τομιγιάσου, Ιτακούρα, Σουγκαουάρα (84′ Χασιόκα), Ίτο, Μορίτα (75′ Τανάκα), Έντο, Καμάντα (59′ Τανιγκούτσι), Ίτο (75′ Κούμπο), Μιτόμα (84′ Ντόαν), Ουέντα (59′ Ασάνο)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.