DFB-Pokal: Άνετη πρόκριση στον 2ο γύρο για την κυρίαρχο Μπάγερν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πρώτος γύρος του DFB-Pokal έφερε στο δρόμο της Μπάγερν την Πρόισεν Μίνστερ που γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι την άνοδό της στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Τόμας Τούχελ να αφήσει στον πάγκο τους Κέιν, Σανέ αλλά και να δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Η σκέψη του αποδείχτηκε απολύτως σωστή, με τους πρωταθλητές Γερμανίας των 11 τελευταίων ετών να παρουσιάζονται απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να φτάνουν σε μία άνετη εκτος έδρας νίκη με 4-0 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Τσούπο-Μότινγκ έσυρε το χορό των γκολ στο 9ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του όπως είχε κάνει και στο ματς πρωταθλήματος με την Μπόχουμ το περασμένο Σάββατο, οι Λάιμερ και Κράτζιγκ ανέλαβαν να “καθαρίσουν” το ματς φτάνοντας το σκορ στο 0-3 με τη λήξη του πρώτου μέρους, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τελ στο 86ο λεπτό.

Η σύνθεση της Μπάγερν: Πέρετζ, Κίμιχ (63′ Σαρ), Γκνάμπρι (11′ Κράτζιγκ), Γκορέτσκα, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ, Ντέιβις (6′ Φουκούι), Λάιμερ (62′ Γκερέιρο), Τελ, Μαζραουί, Μουσιάλα

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.