Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με το σωματείο της 3ης Περιφερειακής ΕΚΑΒ – Συζητήθηκαν μέτρα επιχειρησιακής ενίσχυσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η επιχειρησιακή ενίσχυση του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη κατά την πρόσφατη επαφή που είχε με παράγοντες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας της Δυτικής Ελλάδος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα του ΕΚΑΒ, ο σημαντικός ρόλος του στην διάσωση επειγόντων περιστατικών στα νοσοκομεία αλλά και το κοινωνικό έργο που επιτελούν με μεταφορές μη επειγόντων υγειονομικών περιστατικών. Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη ενίσχυσής του με καινοτόμο εξοπλισμό και η επιχειρησιακή του ενδυνάμωση που θα εξασφαλίσει τη συνεχή και εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ.«Ως ΠΔΕ θα συνδράμουμε στο βαθμό που μας αναλογεί με στόχο τις καλύτερες συνθήκες και τον αρτιότερο εξοπλισμό των εργαζομένων.

Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι η υγεία αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Θα μεριμνήσουμε να παρθούν μέτρα για την άμεση κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε ασθενοφόρα, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής και να διασφαλίστεί η έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά των ασθενών στα Νοσοκομεία». Παρόντες ήταν ο Υπεύθυνος Γραφείου Κίνησης και πρόεδρος του Σωματείου Αλέξιος Κουτσούκος, ο Διασώστης – αντιπρόεδρος σωματείου Χρύσανθος Φωτακόπουλος και ο  ταμίας του σωματείου – διασώστηςτης 3ης Περιφερειακής ΕΚΑΒ Δημήτρης Ηλιόπουλος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.