Επίσκεψη Πέτρου Ψωμά στο «Οrion Padel Club» στα Μποζαΐτικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε έναν νέο χώρο αθλητισμού της Πάτρας βρέθηκε πρόσφατα ο Πέτρος Ψωμάς και οι συνεργάτες του, προκειμένου να γνωρίσουν ένα νέο άθλημα. Ο λόγος για το padel, που συχνά αναφέρεται ως «τένις με τοίχους», ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτεραστοιχεία του τένις, του σκουός και της ρακέτας. Το padelέχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, τελευταία, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα.

Πρόκειται για τo πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα, σήμερα, στην Ευρώπη. Ένα απλό σπορ, ιδανικό για σωστή άθληση, βελτίωση της υγείας και διατήρηση της φυσικής κατάστασης, ένα κοινωνικό και διασκεδαστικό σπορ. Το padel χαρακτηρίζεται ως οικογενειακό άθλημα, είναι ιδανικό και εύκολο για τα παιδιά, προωθεί την ομαδικότητα και αναμένεται να εξελιχθεί σε επόμενο Ολυμπιακό άθλημα.

Το «OrionPadelClub» στηνΠάτρα είναι μια νέα δραστηριότητα στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, των Στάθη Τσαρτόλια και Στάθη Πούλιου. Ο χώρος διαθέτει δύο σύγχρονα γήπεδα και ένα αίθριο καθιστικό και προσφέρεται για άθληση και αναψυχή. Βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος», προσφέρει μια εναλλακτική αθλητική δραστηριότητα στην πόλη και απευθύνεται σε όλους τους Πατρινούς, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Το σπιράλ χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία που ανοίγει νέους χώρους αθλητισμού στην πόλη και χαίρεται που, παράλληλα με τα δημοφιλή αθλήματα, δημιουργούνται στην Πάτρα συνθήκες εναλλακτικής άθλησης. Η ομάδα εργασίας #αθλητισμός της δημοτικής παράταξης εξακολουθεί να καταγράφει όλο το αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης, ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις και συνομιλεί με την τεράστια, αξιόλογη και πολυσυλλεκτική αθλητική οικογένεια της Πάτρας. Οι συναντήσεις με φορείς και πρόσωπα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και στον τομέα του αθλητισμού.

Κατά την επίσκεψη, τον επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων συνόδευσαν το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ, Μαίρη Κάργα, ο Μιχάλης Μαυρίκος, εκ μέρους της Ομάδας Εργασίας του #αθλητισμού και τα μέλη της παράταξης Αλέξης Χριστακόπουλος και Ανδριάνα Κουτσαβού. Τα μέλη της αντιπροσωπείας συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες για το νέο χώρο και τις προοπτικές του, για το άθλημα και για την δυνητική συνεργασία με τον δήμο, ενώείχαν την ευκαιρία να παίξουν και οι ίδιοι padel και να ξεναγηθούν στους επιμέρους χώρους της εγκατάστασης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.