Πέθανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόβαλης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε το βράδυ της Τρίτης ο Άγγελος Μπόβαλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου στον ύπνο του, ενώ την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με επίσημη ανακοίνωσή της.

«Ο Άγγελος Μπόβαλης διένυσε 35 σχεδόν χρόνια μαχητικής δημοσιογραφίας, στο πολιτικό κυρίως ρεπορτάζ, εκφράζοντας πάντοτε αδέσμευτα τη γνώμη του, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος, που αγαπούσε πολύ τη δουλειά του και κατάφερνε πάντοτε να εξελίσσει με τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό και τις επικοινωνιακές δεξιότητες, που διέθετε σε μεγάλο βαθμό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Ο Άγγελος Μπόβαλης γεννήθηκε στη Θήβα το 1965. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα Απογευματινή και το 1988 άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερος ρεπόρτερ στην εφημερίδα Επικαιρότητα, όπου παρέμεινε έως το 1991.

Έως τον Δεκέμβριο του 1993 ανήκε στην ομάδα του ελεύθερου και πολιτικού ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ενώ παράλληλα συμμετείχε στη δημοσιογραφική ομάδα του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96,1 (1992-94). Από τον Δεκέμβριο του 1993 ανέλαβε την αρχισυνταξία στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel και ακολούθησαν αρκετά ΜΜΕ, με κύριο πεδίο δράσης του το πολιτικό ρεπορτάζ.

Επίσης, ο Άγγελος Μπόβαλης εργάστηκε ως Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νομαρχίας Αθηνών, καθώς και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το τελευταίο διάστημα, από τον Μάιο του 2023, είχε αναλάβει τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού Ελλάδα FM 94,3.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.