Άδωνις Γεωργιάδης: 534 ευρώ επίδομα για 3 μήνες στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έκτακτο επίδομα 534 ευρώ για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά που μαίνεται στη Ρόδο, αλλά και σε όσες περιοχές έχουν προκληθεί ζημιές από φωτιές σε επιχειρήσεις, που καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία τους, πρόκειται να δοθεί από το υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε το Σάββατο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 όπου δήλωσε: «Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες οι εργαζόμενοι 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κράτος να αφήσει κανέναν αβοήθητο. Όλα όσα καταστράφηκαν, όλα θα φτιαχτούν. Εγώ, για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου έκλεισα ήδη διακοπές στη Ρόδο και τη Ρόδο θα τη στηρίξουμε, δε θα αφήσουμε τη ρόδο να πάθει ζημιά πραγματική από αυτή την πυρκαγιά. Θα πάμε φέτος όλοι στη Ρόδο για να δείξουμε ότι το νησί μας παραμένει πάρα πολύ όμορφο και το τουριστικό του προϊόν παραμένει πάρα πολύ ισχυρό».

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί να επηρεαστούν και τα κριτήρια για τον Κοινωνικό Τουρισμό, προκειμένου να πάει περισσότερος κόσμος στη Ρόδο, ο υπουργός είπε: «Θα δούμε πώς θα πάει η σεζόν από εδώ και μπρος. Εκτιμώ ότι οι Ροδίτες θα κάνουν αυτά που πρέπει και σύντομα η εικόνα αυτή της πυρκαγιάς θα αναστραφεί».

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.