Αχτσιόγλου: Μοναδικός ηγέτης ο Αλέξης Τσίπρας – “Δεν θα τον μιμηθώ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν θα μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου σε ερώτηση για τους συνυποψηφίους της απάντησε, μιλώντας στο OPEN, ότι ««ο καθένας από τους συνυποψηφίους μου έχει μια εξαιρετική διαδρομή και έχει συμβάλλει στο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ισχυρή πολιτική δύναμη και μια κυβερνητική δύναμη. Άρα εγώ τις πορείες των συντρόφων μου τις τιμώ και θα τις τιμώ».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία. Νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λειτουργήσει πιο μεθοδικά. Να είναι ένα κόμμα των δομών. Δηλαδή συγκεκριμένες δομές, συγκεκριμένοι κανόνες για να μπορεί να λειτουργεί διαχρονικά».

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συνέντευξη της κυρίας Αχτσιόγλου αποτέλεσε ο Αλέξης Τσίπρας για τον οποίο είπε ότι «είναι ένας μοναδικός ηγέτης, έχει τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά και ως προσωπικότητα. Κατάφερε να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και από το 3% να τον κάνει κυβέρνηση και να τον φέρει στο 32% πριν από λίγα χρόνια».

«Ούτε θα μπορούσα, ούτε θα ήταν σκόπιμο εγώ να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να μιμηθεί κάποιον άλλον μάλλον σε καρικατούρα καταλήγει» συμπλήρωσε η ίδια.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.