Ιταλία: Νεκρό 5χρονο παιδί από τροχαίο με Lamborghini που προκάλεσαν Youtubers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συκλονισμένη είναι η Ιταλία από τον θάνατο ενός πεντάχρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από τροχαίο που προκάλεσαν 20χρονοι Youtubers οι οποίοι έκαναν challenge οδηγώντας στους δρόμους της περιοχής Κάζαλ Παλόκο στη Ρώμη μια SUV Lamborghini Urus.

Οι Youtubers, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους ένα Smart στο οποίο επέβαιναν ο 5χρονος Μάνουελ με την τρίχρονη αδελφή του και την 29χρονη μητέρα τους, αμφότερες οι οποίες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης οι 20χρονοι είναι μέλη της ομάδας TheBorderline και είχαν νοικιάσει το πολυτελές αυτοκίνητο από εταιρεία στην περιοχή Τερανόβα.  Οι συγκεκριμένοι YouTubers είναι όλοι μεταξύ 20 και 23 ετών, με καταγωγή από τη Ρώμη, που γνωρίστηκαν στο σχολείο. Στο κανάλι τους στο Youtube που ιδρύθηκε το 2020, αυτοπροσδιορίζονται ως «όχι πλούσιοι», αλλά παρόλα αυτά πρόθυμοι να ξοδέψουν χρήματα «για διασκέδαση».

«Όσο περισσότερη υποστήριξη μας δίνετε, τόσο πιο ακριβό και διασκεδαστικό περιεχόμενο θα φέρνουμε, ανάμεσα σε προκλήσεις, δοκιμασίες και αστεία κάθε είδους θα προσπαθούμε να σας κάνουμε να γελάτε ανά πάσα στιγμή» έχουν δηλώσει.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι οι νεαροί συμμετείχαν σε ένα challenge το οποίο απαιτούσε από τους ίδιους να κινηθούν αδιαλλείπτως για 50 ώρες στους δρόμους της Ρώμης.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες κατοίκων που λένε ότι έβλεπαν για αρκετές ώρες τη Lamborghini να διέρχεται από διάφορους δρόμους ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν κατασχέσει τα βίντεο των πέντε επιβατών της Lamborghini και ψάχνουν να δουν ποιος τραβούσε πλάνα, αν ήταν δηλαδή ο οδηγός του πολυτελούς SUV ή κάποιος άλλος από τους υπόλοιπους τέσσερις επιβάτες.

Ώρες πριν το δυστύχημα ο ένας από τους 20χρονους που αριθμούν περί τους 600.000 followers στο κανάλι τους στο YouTube είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο εκθείαζε τις επιδόσεις της Lamborghini.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.