Δεν έχω λόγια…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Αλεξάνδρα Δημοπούλου (ΙΤΥΕ πανεπιστημίου Πατρών, σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων), έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, που δεικνύει, άνευ περιστροφών, την υπερπροσπάθεια που γίνεται για τη διάσωση των αδέσποτων στην πόλη:

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΤΟ Α’ ΑΤ ΠΑΤΡΩΝ
Λοιπόν τα κουταβάκια που προέκυψαν στο Α’ ΑΤ μετά από επεισόδιο με Ρομά, τα πήρε για φιλοξενία χρυσή εθελόντρια και την ευχαριστούμε όλοι!
Οι περιπτώσεις με κουταβάκια είναι ότι πιο δύσκολο διότι καθίσταται εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να φιλοξενηθούν στο καταφύγιο που είναι γεμάτο ζώα.
Για μια ακόμα φορά θα μιλήσω με μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια για την Αστυνομία Πατρών, Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και ειδικά για το Α’ Αστυνομικό Τμήμα καθώς με την προοδό τους και την ευαισθησία τους ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Όσες ώρες ψάχναμε φιλοξενία τα κρατούσαν στο τμήμα, τους έδωσαν φαγητό, τους έβαλαν νεράκι, κι όταν η Eliza Kallitsi ζήτησε να στείλουν μια φωτογραφία της είπαν “θα περιμένουμε να ξυπνήσουν και θα τα τα φωτογραφίσουμε”. Τους εξηγήσαμε πως δεν πειράζει και μπορούν να τα φωτογραφίσουν κοιμισμένα 🙂
Όταν τελικά βρήκαμε λύση και τους ευχαριστήσαμε μας ευχαρίστησαν εκείνοι πολύ περισσότερο για τα όσα κάνουμε και μας είπαν ότι αγαπούν τα ζώα και χάρηκαν που τα πήραν μετά το επεισόδιο για να σωθούν….
Δεν έχω λόγια.
Αποπαρασιτώθηκαν ήδη, από τη γιατρό του Δήμου μας Ioanna Giannakopoulou κι ευχαριστούμε που αμέσως σήκωσε τηλέφωνο και μας δέχτηκε.
Ευχαριστώ την Eliza Kallitsi πάντα δίπλα μου μα πάντα παρά τις ευθύνες της! την Elena Arvaniti που δεν της φτάνουν οι ατελείωτες ώρες μελέτης για δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών στα ζώα μας ζεί κάθε φορά την αγωνία αποκατάστασής τους, και φυσικά τη χρυσή μας και σεμνή εθελόντρια που μέχρι να κλείσω το τηλ. είχε φτάσει στην Αστυνομία. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.