Συγκρότηση σε Σώμα του Δ.Σ. του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας της 23ης Ιουνίου, που  είχε ως θέμα την συγκρότησή του σε Σώμα, εξελέγησαν τα παρακάτω Μέλη του Δ.Σ. με τις αντίστοιχες θέσεις:

 

Πρόεδρος :   Αλέξανδρος Κωστόπουλος

Αντιπρόεδρος : Χάρης Κατσαρδής

Γεν. Γραμματέας: Θεόφιλος Βασιλείου

Ταμίας : Γεώργιος Παππάς.

Αντωνοπούλου Γιώτα, Μέλος

Ζαΐμης Φωκίων, Μέλος

Λαζουράς Γεώργιος, Μέλος

Μαρλαφέκας Πλάτων , Μέλος

Μπουρδούλης Κωνσταντίνος, Μέλος

Ροδίτης Αχιλλέας, Μέλος

Χρούσος Γεώργιος, Μέλος

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών κος Αλέξανδρος Κωστόπουλος δήλωσε:

«Η εκλογή της ταπεινότητάς μου ως προέδρου έγινε κατόπιν ομοφώνου εισηγήσεως των λοιπών μελών και κρίθηκε ως η εφικτή  λύση, αφού κανένα από τα  μέλη δεν υπέβαλλε υποψηφιότητα για την θέση αυτή και αιτιολογήθηκε με το σκεπτικό  ότι πρέπει να συνεχιστεί αδιάκοπτα η προσπάθεια της ίδρυσης του Συνδέσμου, αφού στο μέχρι τώρα διάστημα ασκούσα τον συντονισμό των δραστηριοτήτων του.

Εννοείται ότι η εκλογή μου, σε καμία περίπτωση αποτελεί οποιαδήποτε διάκριση ή καταξίωση στο πρόσωπό μου, αφού άλλωστε όλα τα μέλη μας αποτελούν προσωπικότητες υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και κοινωνικής καταξίωσης. Αντιθέτως, εκλογή μου, αποτελεί ένα τεράστιο βάρος ευθύνης, έναντι των οραματικών στόχων του Συνδέσμου, αλλά και μεγάλη ευθύνη σεβασμού έναντι των Μελών του Συνδέσμου μας, που αποτελούνται από σημαντικές προσωπικότητες και πίστεψαν και στηρίζουν τους στόχους του.

Κατόπιν τούτου, η στήριξή σας στο έργο του Συνδέσμου, αποτελεί εκ των ών ουκ άνευ συνθήκη για την ευόδωση των στόχων του, αφού οι στόχοι αυτοί, καλύπτουν ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, κάτι που καθιστά αναγκαία την συνδρομή όλων των μελών σε όλα τα επίπεδα των δράσεών του».

Επειδή η δραστηριότητα του Συνδέσμου καλύπτει ένα ευρύ και πολλαπλό πεδίο στόχων, κρίθηκε ότι η ευόδωση των στόχων αυτών, προϋποθέτει την δραστηριοποίηση  προσωπικοτήτων που να διαθέτουν αντιστοίχως την  εμπειρία και γνώση των εν λόγω δράσεων.

Για τον λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίασή του, επιβεβαίωσε την εκλογή των προσώπων ως επικεφαλής των Επιστημονικών Συμβουλίων, που είχαν δραστηριοποιηθεί μέχρι τώρα, ως ακολούθως:

ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Κατσωνοπούλου Ντόρα, Διδάκτωρ Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Cornell ΗΠΑ, Διευθύντρια ερευνητικού προγράμματος Αρχαίας Ελίκης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Κατσωνοπούλου Ντόρα /  ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Τρίψας Αθανάσιος – Λογοτέχνης, Ποιητής

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Κυριακοπούλου Μαρία, π. Βουλευτής  Αχαΐας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Παππάς Γεώργιος , Ορκωτός Λογιστής, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Κατσαρδής Χάρης,  Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιατρικής, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΩΝ: Μπουρδούλης Κω/νος, Ηλεκτρονικός, τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρών.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ   ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Μπαρδούτσου Ζωή, Δικηγόρος

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΧΑΙΩΝ:  Αντωνοπούλου Γιώτα, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Κωστόπουλος Αλέξανδρος, Οικονομολόγος ΜΒΑ, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ροδίτης Αχιλλέας,   Δημοσιογράφος – Μέλος Β/θμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου ΕΣΗΕΠΗΝ

Οι ως άνω επικεφαλής των Επιστημονικών Συμβουλίων συνεπικουρούνται από άτομα της επιλογής τους, διαθέτουν συναφή εμπειρία και γνώση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.