Αχαΐα: Περίμεναν τη μάνα τους και είδαν μια άλλη – Τους πήγαν λάθος σορό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στα Μποντέικα Αχαΐας για να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους που άφησε την τελευταία της πνοή, ωστόσο όταν άνοιξαν το φέρετρο αντίκρισαν τη σορό μιας άλλης γυναίκας.

Η 79χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με επιβαρυμένο ιστορικό, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Η οικογένεια δεν είχε τη δύναμη να παραλάβει τη σορό της από το νεκροτομείο, έτσι το ανέθεσαν στο γραφείο τελετών.

Το γραφείο τελετών μετέφερε στο σπίτι το φέρετρο το Σάββατο και τότε συγγενείς, γείτονες και συγχωριανοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. «Περιμέναμε τον άνθρωπό μας στο σπίτι, ανέβηκε επάνω το φέρετρο. Άλλον περιμέναμε, λέμε όχι δεν είναι η μάνα μας αυτή. Βρήκαμε μία γιαγιούλα μέσα», είπε η ανιψιά της ηλικιωμένης.

«Είπαμε στο γραφείο τελετών δεν είναι η μητέρα μας αυτή, κλείστε το φέρετρο, δεν ξέρω τι θα κάνετε, να μας φέρετε τη μητέρα μας», συμπλήρωσε η κόρη της ηλικιωμένης.

Το γραφείο τελετών, πράγματι, επικοινώνησε με το νοσοκομείο του Ρίου και τους είπαν ότι λόγω συνωνυμίας μπερδεύτηκαν οι σοροί.

«Όντως το γραφείο τελετών ειδοποίησε το Ρίο και είπαν ότι υπάρχει και άλλη με το ίδιο επώνυμο στο νεκροτομείο και έκαναν λάθος το όνομα.».

Μετά τη μεγάλη αναστάτωση η οικογένεια αποφάσισε να πάνε αυτοπροσώπως στο νεκροτομείο για να παραλάβουν τη σορό της 79χρονης.

Πηγή MEGATV

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.