Options Cinemas – καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές για όλους!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καλοκαιρινή απόδραση στα Options Cinemas ξεκινά με φαντασμαγορικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους και το σίγουρο είναι πως η συντροφιά μας θα είναι δροσερή, εντυπωσιακή και γευστική με το πιο ζεστό και τραγανό ποπ κόρν στην πόλη.

Η σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και οι κινηματογράφοι μας υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους από 15 Ιουνίου με τη νέα παιδική ταινία “Στο στοιχείο τους” !!!!

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία – αέρας, γη, νερό και φωτιά – τα οποία και ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo “στοιχείο” της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Για τους μαθητές γυμνασίου-λυκείου και τους φοιτητές, προτείνουμε να έρθουν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν στα Options Cinemas με την πολυαναμενόμενη ταινία “The Flash”.

Οι πρώτες αντιδράσεις για το «The Flash» μιλάνε για ένα πραγματικό γράμμα αγάπης στη DC

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και μαζί του η Warner κυκλοφόρησε κι έναν νέο υπέροχο τρέιλερ.

Το κοινό που την παρακολούθησε κατέκλεισε τα social media γράφοντας για αυτήν. Οι περισσότεροι μιλάνε για μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ταινία της DC, με πολλούς να λένε πως είναι ένα γράμμα αγάπης σε όλο αυτό το κινηματογραφικό σύμπαν.

Η ταινία θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του DCU αλλά και θα εισάγει νέους και παλιότερους χαρακτήρες σε αυτό. Το μόνο που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι στην ταινία “The Flash”, η οποία εμπνεύστηκε το σενάριό της από το κόμικ “Flashpoint”, ο Flash πάει πίσω στο παρελθόν για να αλλάξει κάποια γεγονότα με αποτέλεσμα να φέρει το χάος και στο παρόν του DCEU, κάτι που φαίνεται πως θα αλλάξει τον Batman του Μπεν Αφλεκ (ο οποίος εμφανίζεται κι αυτός στην ταινία) με εκείνον του Μάικλ Κίτον, ενώνοντας έτσι τα διάφορα πολυσύμπαντα του DCEU.

Η κινηματογραφική διασκέδαση έχει σημείο αναφοράς τα Options Cinemas!

Μπείτε στο optionscinemas.gr και κλείστε εύκολα και γρήγορα online τα εισιτήριά σας. Κάντε follow like στα social media και ενημερωθείτε για τους απίθανους διαγωνισμούς μας!!!!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.