Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το παίρνω πίσω, ο Κουτσόπουλος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής για τη Φάρμα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε χθες την είδηση ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναλαμβάνει την παρουσίαση για το ριάλιτι «Η Φάρμα», το οποίο κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Star.

Όπως έγινε γνωστό, ο chef και κριτής του MasterChef μπαίνει σε ρόλο παρουσιαστή, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. (δείτε τι είπε εδώ)

Θέλοντας να «διασκεδάσει» λίγο την κατάσταση και την έκταση που πήρε ο αρχικός του σχολιασμός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή «πήρε πίσω» τα λόγια του, αναφέροντας με καυστικό τρόπο πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι το καλύτερο πρόσωπο που θα μπορούσαν να επιλέξουν για την παρουσίαση της Φάρμας.

«Το παίρνω πίσω. Ο Κουτσόπουλος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής για τη Φάρμα. Έχω δυο μέρες που με κυνηγάνε παντού να πω για τον Κουτσόπουλο. Λοιπόν παιδιά, το σκέφτηκα. Τον είδα στον ύπνο μου το βράδυ ότι παρουσίαζε τη Φάρμα. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Ο τύπος μιλάει στις αγελάδες, το καταλαβαίνετε; Έχει ξεγεννήσει δέκα αγελάδες με τα μάτια του. Είναι φανταστικός. Ζητάω συγγνώμη από τον Κουτσόπουλο.

Δε το ξανακάνω αυτό το πράγμα. Όπου πάω κάποιος με ρωτάει για τον Κουτσόπουλο. Κουτσόπουλος, ο καλύτερος για τη Φάρμα. Σκεφτόμουν χθες, και τα Mad θα του πάνε πολύ, αλλά σκεφτόμουν ότι θα ήταν φανταστικός για τη Φάρμα… Μη ξαναβάλετε στο στόμα σας τη Φάρμα. Εγώ πιστεύω ότι γεννήθηκε για τη Φάρμα ο Κουτσόπουλος» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.