Μπαρτσελόνα: Οι βασικές επιλογές των μπλαουγκράνα για τον αντικαταστάτη του Μπουσκέτς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς έγραψε ιστορία στα 15 χρόνια παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα κατακτώντας μεταξύ άλλων 3 τρόπαια Champions League, 8 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα, με τον 34χρονο μέσο να παίρνει ωστόσο την απόφαση να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα στο φινάλε της σεζόν για να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Από την πλευρά της η διοίκηση των μπλαουγκράνα και συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της, Ματέου Αλεμάνι, καλείται πλέον να βρει τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής από τη νέα σεζόν παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μπουσκέτς, με τα δύο μεγαλύτερα αθλητικά μέσα της Καταλωνίας να δίνουν στη δημοσιότητα τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του συλλόγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo”, μερικοί από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και εξετάζονται προσεκτικά είναι ο Νόρντιν Άμραμπατ (Φιορεντίνα), Ιλκάι Γκιουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Ούγκο Γκιγιαμόν (Βαλένθια) και Μαρτίν Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ).

Επιπλέον, το ίδιο μέσο τονίζει πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να καλυφθεί εκ των έσω το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Μπουσκέτς, είτε μέσω του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ή μέσω του Νίκο Γκονσάλες (δανεικός φέτος στην Βαλένθια από την Μπαρτσελόνα).

Την ίδια ώρα, η “Sport” αναφέρει πως τέσσερα είναι τα ονόματα που παίζουν πιο έντονα στην κούρσα της διαδοχής του Μπουσκέτς, τονίζοντας πως ο Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα είναι εκείνος που βρίσκεται στην pole position, με τους Ρούμπεν Νέβες, Μαρτίν Θουμπιμέντι και Γκουίντο Ροντρίγκες (Μπέτις) να έπονται.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.