Ομπράντοβιτς μετά από την ήττα-σοκ της Παρτίζαν: “Θα ρωτήσω τους παίκτες μου, δεν έχω ιδέα που είναι ο Βούκτσεβιτς”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ήττα της Παρτίζαν από την Στουντένσκι προκάλεσε σοκ στη μπασκετική Ευρώπη, με την ομάδα του Βελιγραδίου να βρίσκεται πλέον στο 0-1 και να κινδυνεύει να μείνει εκτός ημιτελικών στην ABA Liga. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν πίστευε στα μάτια του αυτά που έβλεπε και στη συνέντευξη Τύπου ξέσπασε.

“Πρέπει να ρωτήσω τους παίκτες μου έναν-έναν, αν γνώριζαν τους αντιπάλους τους, τους παίκτες της Στουντένσκι, ως μονάδες. Κάναμε τη δουλειά μας εμείς στο προπονητικό τιμ όπως έπρεπε; Τους δώσαμε όλες τις πληροφορίες που έπρεπε να τους δώσουμε; Ζήτησα από την ομάδα να μη σκέφτεται τη EuroLeague, ο βασικός μας στόχος ήταν και παραμένει η ABA Liga, οπότε πρέπει να βρούμε κίνητρο. Όσο για τον Βούκτσεβιτς, τι να σας πω. Είναι στις ΗΠΑ. Που ακριβώς; Δεν έχω ιδέα. Πήρε την άδεια της ομάδας και έφυγε κι αυτό είναι το μοναδικό που γνωρίζω” ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς.

Για την ιστορία, ο Βούκτσεβιτς (20, 2μ.09) έχει δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft 2023. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/5) έχει προγραμματιστεί η NBA Draft Lottery, θα μάθουμε ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη επιλογή για να επενδύσει στον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, με τον νεαρό Σέρβο να ελπίζει ότι το βράδυ της 22ας Ιουνίου κάποιος οργανισμός θα επενδύσει στο ταλέντο του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.