Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών Ελλάδος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών Ελλάδος ολοκληρώθηκε χθες στην Πάτρα, µε τη συµµετοχή περισσότερων από 150 αρτοποιών, προέδρων συντεχνιών και αντιπροσώπων από όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκειά του συζητήθηκαν σηµαντικά ζητήµατα για τον κλάδο, µε κύριο θέµα τις επιπτώσεις της ακρίβειας και των χαµηλών εισοδηµάτων. Τα τελευταία 10 χρόνια, η ΟΑΕ παρατηρεί µείωση της κατανάλωσης ψωµιού και αρτοσκευασµάτων κατά 3-4% ετησίως, ενώ οι καταναλωτές στρέφονται συχνά προς φθηνότερα εισαγόµενα και βιοµηχανοποιηµένα προϊόντα χαµηλότερης ποιότητας.

Το συνέδριο ξεκίνησε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου µε την εκλογή της τριµελούς εφορευτικής επιτροπής για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΟΑΕ. -Την Κυριακή οι εργασίες άρχισαν µε την εκλογή του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και τους χαιρετισµούς από τον πρόεδρο της ΟΑΕ, Μιχάλη Μούσιο, και τους προέδρους των τοπικών σωµατείων αρτοποιών.

Το απόγευµα της Κυριακής, πραγµατοποιήθηκε ηµερίδα µε ποικίλα θέµατα όπως: -Επαναληπτική µελέτη για τον κλάδο της αρτοποιίας (2024) από τον οικονοµικό αναλυτή, Στέφανο Κοµνηνό. -Ασφάλιση περιουσίας για τους αρτοποιούς από τον ασφαλιστικό σύµβουλο, Λάµπρο Τριάντο. -Προτάσεις για µείωση ενεργειακού κόστους από τον σύµβουλο ενέργειας, Ιωάννη Αυγουστίδη. -Παρουσίαση της «ΑPTOZA 2024» από τον Αθανάσιο Γιαλούρη, ∆ιευθυντή Εκδόσεων «FORUM Α.Ε.» -∆ιοικητικός απολογισµός από τον πρόεδρο της ΟΑΕ, και συζήτηση µε τοποθετήσεις συνέδρων. Χθες παρουσιάστηκε ο προϋπολογισµός και η έκθεση οικονοµικής χρήσης, ενώ έγιναν και εκλογές για την εκλογή νέου ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Οµοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.