Ειλικρινής συμπόρευση…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αχαιός υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας στο Κέντρο Πολιτισμού – ‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Κι όπως έγραψε στο fb: 

Παραβρέθηκαμαζί με την Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της Greek National Opera – Εθνική Λυρική Σκηνή για την καλλιτεχνική περίοδο 2024-25.

Το πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2024/25 περιλαμβάνει: πρώτες παρουσιάσεις, άγνωστα αριστουργήματα, κορυφαία καλλιτεχνικά στοιχήματα, διεθνείς συμπαραγωγές, κλασικό και σύγχρονο χορό και εμβληματικούς καλλιτέχνες, το οποίο φέρει την υπογραφή του Γ. Κουμεντάκη και τον υπότιτλο «Υπερβαίνοντας τα όρια»

Για τις καινούριες παραγωγές του 2024/25, η Greek National Opera – Εθνική Λυρική Σκηνή προσκαλεί και συνομιλεί με σπουδαίους σκηνοθέτες, σκηνογράφους, ενδυματολόγους και χορογράφους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο όπως, μεταξύ άλλων, τους Φανί Αρντάν, Ντμίτρι Τσερνιακόφ, Ροδούλα Γαϊτάνου, Γιάννη Σκουρλέτη – bijoux de kant, Αντρέι Σερμπάν, Χλόη Ομπολένσκι, Κωνσταντίνο Ρήγο, Καγιετάνο Σότο, Γιώργο Σουγλίδη και Πιερ-Αντρέ Βάιτς.

Η προπώληση των εισιτηρίων της Greek National Opera – Εθνική Λυρική Σκηνή για το πρώτο τετράμηνο της σεζόν 2024/25 (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2024) θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου 2024 από τα Ταμεία της ΕΛΣ και την ticketservices.gr.

Στεκόμαστε πάντα υπερήφανα στο πλευρό της Greek National Opera – Εθνική Λυρική Σκηνή, όχι μόνο με τις επιχορηγήσεις, αλλά και με την ειλικρινή συμπόρευση και την αδιατάρακτη προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.