Ψυχικό: Βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του 44χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πυρίτιδα εντοπίστηκε στη ζώνη του 44χρονου «Γιώργου», που κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό και ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη. Ελέγχονται επίσης η μηχανή του, τα γάντια του και το μπουφάν του.

Τις τελευταίες ώρες προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί για να «δέσουν» την υπόθεση και να προχωρήσουν αρχικά στην προσαγωγή του (το βράδυ της Παρασκευής) και στη συνέχεια στη σύλληψή του (το απόγευμα του Σαββάτου).

Αρκετές από τις «απαντήσεις» που έψαχναν, έδωσε το σπίτι στο οποίο έμενε με τη σύντροφό του στο Ψυχικό. Εκεί, εντόπισαν μια κρύπτη μέσα σε ψευδοροφή, στην οποία ο 44χρονος έκρυβε δύο κινητά τηλέφωνα, μια συσκευή GPS και κάρτες SIM. Μαζί με τα ρούχα, τα παπούτσια και άλλα αντικείμενα που συγκέντρωσαν, τα έστειλαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας, όπου γίνεται έλεγχος για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και ίχνη πυρίτιδας. Παράλληλα, μέσα από τις τηλεφωνικές συσκευές, θα βρεθούν επαφές, μηνύματα και γεωγραφικά στίγματα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε στις αρχές η σύντροφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες στη γυναίκα έδειξαν φωτογραφία του ατόμου που φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός και τη ρώτησαν αν τον γνωρίζει. Εκείνη απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε μάλιστα ότι ο άντρας της φωτογραφίας και ο σύντροφός της είχαν υπάρξει συνεργάτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι ο 44χρονος διέθετε – νοίκιαζε και άλλο χώρο, στον οποίο μπορεί να κρύβει οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.