Μάλμε – Κλάκσβικ 4-1: Με τεσσάρα έκανε βήμα-πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εκεί όπου μπορεί να βρει τον ΠΑΟΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μάλμε επιβλήθηκε 4-1 της Κλάκσβικ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, πετυχαίνοντας τα τρία της γκολ στο πρώτο μέρος. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου.

Η Σουηδική ομάδα έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό, εκεί όπου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ, εφόσον αποκλείσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/7, 20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Αν ωστόσο, η ομάδα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, τότε η ομάδα του Λουτσέσκου θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League κι εκεί θα βρει απέναντί της τον ηττημένο του Μάλμε – Κλάκσβικ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον αγώνα η Μάλμε άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό του αγώνα με ωραίο, δυνατό σουτ εκτός περιοχής και 16 λεπτά αργότερα διεύρυνε το προβάδισμά της με το πλασέ του Μπολίν.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Γιόνσεν βρήκε για δεύτερη φορά τα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 στο 43.

Η Κλάκσβικ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Φρεντέρικσμπεργκ στο 71′, αλλά αυτό δεν πτόησε τη σουηδική ομάδα που πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο 85′ με τον Ρικς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.