Πέντε κρούσματα COVID 19 στην Εθνική πόλο γυναικών της Αυστραλίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το τμήμα πόλο γυναικών της Εθνικής Αυστραλίας αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς πέντε μέλη βρέθηκαν θετικά σε COVID 19.

Η κλεψύδρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αδειάζει και ενώ όλοι οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο θα ευχόντουσαν να ξεκινήσει το συντομότερο το κορυφαίο αθλητικό γεγονός η Εθνική πόλο γυναικών της Αυστραλίας θα ήθελε μια μικρή παράταση.

Πιο συγκεκριμένα το τμήμα γυναικών της Αυστραλίας στην υδατοσφαίριση αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς πέντε αθλήτριες είναι θετικές στον Covid 19. Η αρχηγός της ομάδας σε δηλώσεις της τόνισε πως αν οι αθλήτριες αισθάνονται καλά θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις και φυσικά στο Ολυμπιακό Χωριό θα υπάρχει απομόνωση για να μην γίνει διασπορά του ιού. Θυμίζουμε πως το Σάββατο (27/7) η Αυστραλία θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι κόντρα στην Κίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Υπάρχει ξανά προπόνηση και αν αυτοί οι πέντε αθλητές αισθάνονται αρκετά καλά για να προπονηθούν, θα το κάνουν. Από εκεί και πέρα θα φορούν μάσκες, θα απομονώνονται στο Ολυμπιακό Χωριό».//ΝΚ

https://www.ertsports.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.