Εκόνγκ: “Ευχαριστώ Σαββίδη και Λουτσέσκου που με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με τον Εκόνγκ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ του Δικεφάλου και να σφραγίζει τη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Νιγηριανός στόπερ στις δηλώσεις του μετά το ματς ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη στήριξη που του παρείχαν στις δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: “Είναι πάντα καλό να βοηθάς την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα, καθώς ο μεγαλύτερος γιός μου έγινε έξι χρονών, οπότε του υποσχέθηκα από το σπίτι ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και στον προπονητή και στον πρόεδρο, που ήταν εκεί και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα. Είμαι καλά, αλλά σημασία έχει που πήραμε τη νίκη, ο Κουλιεράκης έκανε φανταστική δουλειά και συνεχίζουμε”.

Για το τι πρέπει να προσέξουν ενόψει και της ρεβάνς: “Είναι μια καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, έχουν έναν ψηλό επιθετικό, με μεγάλο κορμί που κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους γενικότερα. Τον έψαχναν συνεχώς οι συμπαίκτες του, έκανε και μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά που πήρε. Είναι πάντα επικίνδυνος.

Σίγουρα είναι πρωταθλητές, σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται εδώ, είναι μια καλή ομάδα και βρίσκονται εδώ για κάποιο λόγο. Εμείς πρέπει να τους σεβαστούμε και να πάμε στον επαναληπτικό και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.