Η νέα BMW σειρά 1 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα από την BMW Τζουραμάνης στο Summer Bodegas

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την προηγούμενη Πέμπτη 18 Ιουλίου οι φίλοι της BMW και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά και να θαυμάσουν τη νέα BMW σειρά 1, τέσσερις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της.

Σε ένα λαμπερό event που έλαβε χώρα στο Summer Bodegas με πλούσιο μπουφέ, πληθώρα καλοκαιρινών coctails και ποτών, οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Κωνσταντίνος Βασσάλος και Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο BMW Τζουραμάνης αποκάλυψαν τη νέα BMW σειρά 1 (τέταρτης γενιάς).

Πλήθος κόσμου καλεσμένοι της BMW Τζουραμάνης, φίλοι της μάρκας και του αυτοκινήτου γενικότερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την εμπειρία σε ένα φωταγωγημένο και άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, μετά την αποκάλυψη του νέου μοντέλου όλοι οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν εσωτερικά και εξωτερικά το νέο τεχνολογικό επίτευγμα, τη νέα BMW σειρά 1. Όπως ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους της BMW Τζουραμάνης, η νέα BMW σειρά 1 εκκινεί και από εξαιρετική τιμή και είναι ήδη ανοιχτοί οι κωδικοί για παραγγελίες.

20 χρόνια μετά την πρώτη γενιά BMW σειρά 1, η τέταρτης γενιάς νέα BMW σειρά 1 αποτελεί ένα οπτικά και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής μας με ιδιαίτερα οδικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά τα οποία το τοποθετούν απευθείας στην κορυφή της κατηγορίας του.

Περισσότερες πληροφορίες στην BMW Τζουραμάνης, Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών 105 και στο τηλέφωνο 2610 436825.

Λίγο πριν την αποκάλυψη της νέας BMW 

 

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Κωνσταντίνος Βασσάλος και Φίλιππος Ιωάννου (Fipster)

 

Οι Ανδρέας Τζουραμάνης και Δημήτρης Αδαμόπουλος (BMW Τζουραμάνης) αποκάλυψαν τη νέα BMW 
Η νέα BMW
Ο κόσμος προσήλθε να τη δει και να τη θαυμάσει

 

Κατά τη διάρκεια του event στο Summer Bodegas

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.