Δυτική Ελλάδα: Τρεις πνιγμοί σε 24 ώρες!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λευκάδας ότι ένας 69χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΚΑΣΤΡΟ¨ της Λευκάδας. Στον 69χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.
*****
Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αιγίου ότι μια 80χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨ΡΟΔΙΑ¨ του Δήμου Αιγιαλείας. Η 80χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
*****
Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πόρου Κεφαλληνίας ότι ένας 78χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΣΚΑΛΑ¨ της Κεφαλληνίας. Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.