Δυτική Ελλάδα: Νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση -και οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα -που δεν είναι από το χωριό και βρέθηκε εκεί γιατί ζει ο σύντροφός της, δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο, μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι του.

Η ίδια, σοκαρισμένη και τρομαγμένη από την επίθεση που δέχθηκε, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια, ενώ παράλληλα είχε καλέσει και την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν πολύ γρήγορα στο χωριό.

Παρά τις προσπάθειες των Αστυνομικών για να εντοπίσουν τον κακοποιητικό σύντροφο της κοπέλας, αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι ο ίδιος είχε “εξαφανιστεί” από το χωριό για να γλιτώσει τη σύλληψη, όπως μεταδίδει το patrisnews.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία ασχολείται με τον συγκεκριμένο άνδρα. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.