Παύλος Πολάκης: Επεισόδιο με τον Σωκράτη Φάμελλο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – «Δεν είσαι μέλος της ΚΟ – Ήμουν και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έντονο διάλογο είχε ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Παύλο Πολάκη λίγο πριν την έναρξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και μετά την ανακοίνωση ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός ΚΟ λόγω του bullying που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρά την ανακοίνωση της διαγραφής του Παύλου Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε κανονικά στην αίθουσα της Βουλής όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο να αντιδρά όταν τον είδε.

«Δεν είσαι μέλος της ΚΟ, δεν μπορείς να συμμετέχεις στη διαδικασία», του είπε ο κ. Φάμελλος, με τον κ. Πολάκη, εμφανώς εκνευρισμένο, να του απαντά:

«Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ΣΥΡΙΖΑ. Κοιτάτε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι!».

«Στήσιμο κανονικό»

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, ο κ. Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση στο Facebook μιλώντας «στήσιμο».

«Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασούλας!!

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.