Μας διδάσκει τι σημαίνει προσφορά…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ως «Καραμανδάνειο» θελήσαμε να «υιοθετήσουμε» την «Φλόγα», έναν πραγματικό εθελοντικό φορέα με μετρήσιμο, συγκεκριμένο, εμφανές και καθαρό έργο που μας διδάσκει τι σημαίνει προσφορά και αγάπη δίχως όρους! Θα είμαστε δίπλα σας να κρατάμε την «φλόγα»πάντα αναμμένη και ζωηρή. Σας οφείλουμε ευχαριστίες για όλα αυτά που κάνετε για τα παιδιά”, έγραψε στο fb η διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας Ασπασία Ρηγοπούλου, παραθέτοντας ακολούθως δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου:

«…….Μία εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και αγάπη βίωσαν οι εκπρόσωποι των φορέων, οι γονείς, τα παιδιά και οι φίλοι του Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου γραφείου του Τμήματος Πάτρας.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής γράφτηκε ο επίλογος μιας πολύ όμορφης ιστορίας που ξεκίνησε πέρυσι τέτοια εποχή στην υποδοχή του παιδιού της «ΦΛΟΓΑΣ» και παραολυμπιονίκη Νικόλα Παπαγγελή στην πλατεία Γεωργίου που ήρθε ποδηλατώντας από την Αθήνα στην Πάτρα μεταφέροντας το μήνυμα της «ΦΛΟΓΑΣ».
Στη διάρκεια αυτής η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τρυφωνίδη εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί ένα γραφείο σε ισόγειο χώρο για την ΦΛΟΓΑ της Πάτρας.
Παρών ήταν ο φίλος της «ΦΛΟΓΑΣ» Αντώνης Χαροκόπος , ο οποίος δείχνοντας τη διοικήτρια του Καραμανδανείου Aspasia Rigopoulou είπε «η διοικήτρια έχει τη λύση».
Και η λύση ήταν η παραχώρηση μετά από εισήγηση της κ. Ρηγοπούλου με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου του ακινήτου στην οδό Κανάρη 40 (και Μαιζώνος) όπου εδρεύει πλέον το γραφείο του Συλλόγου.
Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά μέρος του έργου του Συλλόγου επισκεπτόμενος τους ξενώνες και να συμμετάσχει στην ετήσια απολογιστική συνέλευσή του, διέθεσε τα χρήματα για την ανακατασκευή του χώρου.
Την τεχνική επίβλεψη είχε ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Καραμανδανείου, Φώτης Δημακόπουλος με τη συνδρομή των: Γιώργου Θανόπουλου (γύψινες κατασκευές – βαψίματα), Νίκου Μπινιέρη (μάρμαρα), Βασίλη Κοσμά (ξυλουργός)……..»
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.