Πόρτο: Ο Βίτορ Μπρούνο νέος προπονητής των δράκων και ο άνθρωπος που θα κρίνει το μέλλον του Κάρμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάδοχος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Πόρτο προέρχεται από την ίδια την ομάδα καθώς οι “δράκοι” έδωσαν το χρίσμα στον μέχρι πρόσφατα βοηθό του Βίτορ Μπρούνο ο οποίος ανακοινώθηκε έως το 2026 από την ομάδα της Πορτογαλίας.

Φυσικά ο νέος τεχνικός της Πόρτο ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό και τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια που θα κάνει για να κρατήσει στις τάξεις του τον Κάρμο.

Καθώς θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο στόπερ των “ερυθρόλευκων” ήρθε ως δανεικός από τους “δράκους” στον Ολυμπιακό και αποχώρησε από την Πορτογαλία επειδή ο Κονσεϊσάο δεν τον ήθελε στο ρόστερ της Πόρτο.

Στον Πειραιά θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους αν πλήρωναν τη ρήτρα που έχει μπει στη συμφωνία των δύο πλευρών αλλά αυτή είναι αρκετά ψηλή και δεδομένα θα κάνουν προσπάθεια είτε για να τον πάρουν με λιγότερα χρήματα, είτε για έναν επιπλέον δανεισμό.

Οπότε στο λιμάνι εκτός από τη δεδομένη επιθυμία του Κάρμο να παραμείνει στο ρόστερ θα πρέπει να δουν ποιες είναι και οι σκέψεις του νέου τεχνικού της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, ο οποίος ήταν ο βοηθός του Κονσεϊσάο τα προηγούμενα χρόνια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.