Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Παράπονα στα αποδυτήρια των διαιτητών από Μπετσίροβιτς, Κοντό και Αρώνη για τα σφυρίγματα στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακόμα μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Stoiximan Basket League, αφού μετά από το διπλό στο Game 1 του ΟΑΚΑ, έκανε το 2/2 επί του Παναθηναϊκού AKTOR και απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου τελικού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Κώστα Σλούκα, Αϊζέια Κάναν και Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο τεχνικό να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές.

Ωστόσο, συνέχεια δόθηκε και μετά από το τέλος της αναμέτρησης, καθώς η πλευρά του Παναθηναϊκού AKTOR και ειδικότερα οι Σάνι Μπετσίροβιτς, Δημήτρη Κοντός και Σάββας Αρώνης κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, εκεί όπου εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα σφυρίγματα της διαιτητικής ομάδας (Τσαρούχα, Τσολάκος, Αγραφιώτης). Οι άνθρωποι των πράσινων υποστηρίζουν ότι το καλάθι του Αϊζέια Κάναν (78-70, 04:38″ για το τέλος) ήταν εκπρόθεσμο και τονίζουν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.