Ιταλία – Βοσνία 1-0: Κέρδισε, αλλά δεν έπεισε στο τελευταίο φιλικό πριν από το Euro 2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ιταλία υποδέχτηκε την Βοσνία στο τελευταίο της φιλικό πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της στο Euro 2024 απέναντι στην Αλβανία στις 15 Ιουνίου με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να επικρατεί με 1-0 αλλά να μην πείθει με την απόδοση της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Οι Ιταλοί ναι μεν είχαν φάσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα αλλά την ίδια ώρα είχαν πολλά αμυντικά κενά και έδωσαν αρκετές φορές την ευκαιρία στην Βοσνία να απειλήσει την εστία του Ντοναρούμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το γκολ που έδωσε τη φιλική νίκη στην ομάδα του Σπαλέτι πέτυχε ο Φρατέζι στο 38′ της αναμέτρησης μετά από ωραία σέντρα του Κιέζα από τα αριστερά.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Νταρμιάν, Μπουοντζόρνο, Καλαφιόρι, Μπελανόβα (65′ Ντι Μάρκο), Ζορζίνιο (65′ Πελεγκρίνι), Φατζόλι (65′ Κριστάντε), Καμπιάζο, Φρατέζι (76′ Φολαρούνσο), Κιέζα (77′ Ρασπαντόρι), Σκαμάκα (84′ Ρετεγκί).

ΒΟΣΝΙΑ: Πίριτς, Αχμέντοτζιτς, Κάτιτς (89′ Μουχαμέροβιτς), Μπίτσακτσιτς, Γκαζιμπέγκοβιτς, Χαζραντίνοβιτς (67′ Μπούρνιτς), Ταχίροβιτς, Σάριτς (67′ Χουσεϊνμπασιτς), Μούτζακιτς (81′ Χατζικαντούνιτς), Γκίγκοβιτς (89′ Σόσιτς), Ντεμίροβιτς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.