Basket League: Στέψη για Ολυμπιακό ή φιλί ζωής για Παναθηναϊκό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παναθηναϊκός περιμένει απόψε (21:15) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στο Game 3 των τελικών της Basket League, σε μία σειρά που είτε θα ολοκληρωθεί, είτε θα πάρει παράταση.

Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-0 και θέλουν ακόμα μία νίκη για να πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά τους. Από την άλλη, οι πράσινοι ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στους τελικούς, προκειμένου να μειώσουν σε 2-1 και να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, με τον Εργκίν Αταμάν να καλείται απλώς να «κόψει» έναν παίκτη από την 7άδα των ξένων, που αποτελείται από τους Κέντρικ Ναν, Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι. Υπενθυμίζεται ότι στο Game 1 «κόπηκε» ο Μπαλτσερόφσκι, ενώ στο Game 2 έμεινε εκτός ο Βιλντόζα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα παραταχθεί χωρίς τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπρανζτέικις και Λουκ Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στον ΕΣΑΚΕ, λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.