Στ. Κασσελάκης από Πάτρα: Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια – Την Κυριακή όλα αλλάζουν (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

«Με τη δική σας δύναμη θα το πάω μέχρι τέλους. Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει για να κερδίσουμε πίσω τις χαμένες μας λέξεις ελπίδα, υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια, χαμόγελο, ευτυχία» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Πάτρα, στην τελευταία του ομιλία πριν τις ευρωεκλογές της Κυριακής.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η ψήφος την Κυριακή είναι η φωνή σας που λέει: Δεν αντέχω να με κυβερνάτε με τόση αλαζονεία. Με τόση αδιαφορία. Με τόσο κυνισμό. Δεν αντέχω άλλο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μου».

«”Έχουμε αξιοπρέπεια”». Αν δεν εκφραστεί μαζικά την Κυριακή αυτό το μήνυμα, άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει. Γιατί τα επόμενα τρία χρόνια δεν υπάρχουν άλλες εκλογές. Και χειρότερη από μία ΝΔ με αλαζονεία θα είναι μία ΝΔ με ακόμα μεγαλύτερη αλαζονεία. Που στο 41% που πήρε πέρσι, θα αθροίζει το 33% που θέλει τώρα. Και από αυτό το άθροισμα θα είναι έξω οι δικές σας ζωές» επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας είναι αυτό που δεν είχαν προβλέψει και τους χάλασε όλα τα σχέδια. Με τη δική σας δύναμη θα το πάω μέχρι τέλους. Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Κανένας πίσω. Κανένας μόνος του. Η χώρα δεν τους ανήκει. Ο νόμιμος ιδιοκτήτης της χώρας είναι ο ελληνικός λαός. Καλό αγώνα. Όλοι στην κάλπη. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Για μια καλύτερη ζωή τώρα» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνοντας την ομιλία του καταχειροκροτούμενος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.