Νέα Αριστερά για αυξήσεις στο ρεύμα: Ο λογαριασμός θα έρθει στα νοικοκυριά μετά τις ευρωεκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μύδρους κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τις επερχόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος εκτόξευσε η Νέα Αριστερά, τονίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε σήμερα ότι για την ακρίβεια στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος εναποθέτει τις ελπίδες του στο πόσο… θα φυσήξει».

Ακολούθως η Νέα Αριστερά τονίζει πως «έχουμε να κάνουμε με κανονική πολιτική κοροϊδία. Ουσιαστικά αναγνώρισε πως ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει διάθεση να κάνει και όλα θα τα λύσει ο ανταγωνισμός! Είμαστε μια εβδομάδα πριν τος εκλογές και οι καταναλωτές βιώνουν νέο κύμα ανατιμήσεων στα προϊόντα των σούπερ μάρκετ. Η ακρίβεια ξεκινά από το ρεύμα και εξαπλώνεται παντού».

«Χρειάζονται άμεσοι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια, πλαφόν στο ρεύμα και μηδενισμός ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης»

Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ανέβασαν τις αυξήσεις του Μαΐου στο Χρηματιστήριο Ενέργειας και ως εκ τούτου οι τιμές έχουν πάρει φωτιά», προσθέτοντας πως «μόνο που ο λογαριασμός θα έρθει στα νοικοκυριά μετά τις ευρωεκλογές».

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά, «για αυτό το λόγο οι πολίτες πρέπει στην κάλπη της 9ης Ιουνίου να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη. Της κυβέρνησης της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας».

Καταληκτικά η Νέα Αριστερά υποστηρίζει πως «χρειάζονται άμεσοι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια, πλαφόν στο ρεύμα και μηδενισμός ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.