Χαλκίδα: «Ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει…» – Σοκάρουν οι δηλώσεις του δολοφόνου της 63χρονης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας από τη Χαλκίδα, καθώς ο βασικός ύποπτος ομολόγησε το έγκλημά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος δράστης, ο οποίος μάλιστα είναι παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης, προσήχθη τη Δευτέρα (3/6) από της αστυνομικές αρχές ως βασικός ύποπτος και αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι τη σκότωσε.

Σύμφωνα με το MEGA, έφτασε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, όταν πληροφορήθηκε πως η γυναίκα διατηρούσε στο σπίτι της χρήματα και είχε σκοπό να τη ληστέψει. Ο 37χρονος με κυνικό τρόπο περιέγραψε στους αστυνομικούς πως έφτασε στο έγκλημα.

«Πανικοβλήθηκα και την έσπρωξα από τις σκάλες»

«Όταν έφτασα στο σπίτι άνοιξα την πόρτα και αμέσως βρέθηκα μπροστά στην γυναίκα. Στεκόταν όρθια με τη βοήθεια ενός «Πι». Με κοίταξε και αμέσως με ρώτησε «τι θες εσύ εδώ;. Πανικοβλήθηκα και την έσπρωξα από τις σκάλες.

Έπεσε και έφθασε μέχρι τη μέση της σκάλας. Άρχισε να φωνάζει ”γιατί μου το κάνεις αυτό; Εγώ σε ξέρω από μικρό παιδί”. Την έσπρωξα ξανά και έπεσε πιο κάτω φωνάζοντας συνεχώς βοήθεια. Τότε πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό. Πανικοβλήθηκα και ήθελα να την κάνω να μην φωνάζει».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης

«Όταν της είπα ποιος είναι ο δολοφόνος, δεν το πίστευε ούτε η ίδια. Μου έλεγε πως εύχεται να έχει γίνει κάποιο λάθος» δήλωσε ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.

«Η εντολέας μου είναι συντετριμμένη», συμπλήρωσε.

37χρονος: «Αμέσως μετά το έγκλημα έπαιξε τζόγο»

Για αρκετές μέρες μετά το στυγερό έγκλημα που είχε διαπράξει, έπαιζε θέατρο, κάνοντας τον θλιμμένο. Βρισκόταν στο πλευρό της φίλης του, δήθεν να της συμπαρασταθεί, όμως την πραγματικότητα ήθελε να μαθαίνει πληροφορίες για την πορεία των ερευνών.

Επρόκειτο για ένα άτομο το οποίο πήγαινε στο σπίτι της 63χρονης συνεχώς, γνώριζε ότι τα δεύτερα κλειδιά βρισκόταν κάτω από την γλάστρα, όπως επίσης και το ωράριο της γυναίκας που πρόσεχε την 63χρονη και την ώρα που θα έφευγε η κόρη για τη δουλειά της.

Η Aστυνομία από την αρχή είχε υποψίες ότι πρόκειται για τον 37χρονο καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στην σορό της 63χρονης και δεύτερον είχαν δει από κάμερες ασφαλείας ότι τριγυρνούσε κοντά στο σπίτι.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το MEGA, αφού έκλεψε τις 7 χιλιάδες ευρώ και σκότωσε την 63χρονη αμέσως πήγε και έπαιξε ηλεκτρονικό τζόγο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.