Ο Στράτος Τζώρτζογλου συγκλονίζει: «Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη – Μπήκα στη ”Φάρμα” για να το ξεπεράσω»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 3/6 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τους γνωστούς ρόλους του, την κατάθλιψη που πέρασε, τη σύζυγό του και άλλα.

Αρχικά, ο Στράτος Τζώρτζογλου περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του όταν ήταν παιδί: «Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι μαύρες τελίτσες από την υγρασία νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Πάντα ένα παιδί νιώθει πρίγκιπας ό, τι και αν συμβαίνει».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κατάθλιψη: «Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια με αρκετά σοβαρή κατάθλιψη. Η μητέρα μου “έφυγε” λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη “Φάρμα” ήταν για να το ξεπεράσω και να ξεφύγει το μυαλό μου. Ακριβώς μετά τη “Φάρμα” άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της “Φάρμας”, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή».

Ακόμη, ο Στράτος Τζώρτζογλου τοποθετήθηκε ως προς τα πρόσφατα δημοσιεύματα χωρισμού που προέκυψαν σχετικά με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα: «Επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, βγήκε ξαφνικά η είδηση ότι χωρίζουμε. Το διάβασα και τα έχασα. Είναι τρελό. Ούτε νευρίασα, ούτε γέλασα, απλά κάθισα και είπα: “Με τι κάθεται και ασχολείται ο κόσμος”».

Τέλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τη φιλία του με τη Βάνα Μπάρμπα: «Ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα, ήμασταν κολλητοί, την καταλάβαινα και με καταλάβαινε, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.