Λύγισε στον “αέρα” ο Kevin Spacey – Είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Kevin Spacey ξέσπασε σε δάκρυα καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει καθόλου χρήματα και αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του.

Ο σταρ του Χόλιγουντ λέει στον Piers Morgan ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, αφού αναγκάστηκε να πληρώσει εκατομμύρια σε νομικά έξοδα για τη δικαστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Στη συνέντευξη-βόμβα, ο 64χρονος Kevin Spacey αποκαλύπτει ότι το σπίτι του στη Βαλτιμόρη βγαίνει σε πλειστηριασμό, καθώς δεν μπορεί πλέον να πληρώνει τους λογαριασμούς.

Σε ερώτηση για το πού μένει τώρα σημείωσε: “Λοιπόν, είναι αστείο που κάνατε αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή την εβδομάδα, εκεί που έμενα στη Βαλτιμόρη, γίνεται κατάσχεση. Το σπίτι μου πωλείται σε πλειστηριασμό… απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ότι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα, αλλά ζούσα στη Βαλτιμόρη από τότε που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του House of Cards εκεί”.

Έχει αποφύγει δύο φορές τη χρεοκοπία από τότε που αποκόπηκε από το Χόλιγουντ μετά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση το 2017. Όπως είπε η κατάσχεση γίνεται “επειδή δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω… Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση πτώχευσης, αλλά καταφέραμε κατά κάποιο τρόπο να την αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα”

Το Netflix έκοψε τη συνεργασία με τον Spacey για παραβίαση του συμβολαίου του. Είχε διαταχθεί το 2021 από διαμεσολαβητή να πληρώσει σχεδόν 31 εκατομμύρια δολάρια στο στούντιο που δημιούργησε την επιτυχημένη σειρά του Netflix, House of Cards.

Τον Φεβρουάριο όμως συμφώνησε σε διακανονισμό με τη Media Rights Capital (MRC) για την καταβολή 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Και ο Spacey αποκαλύπτει στη συνέντευξη με τον Morgan ότι είναι ουσιαστικά πλέον άφραγκος και χρωστάει πολλά εκατομμύρια.

“Λοιπόν, εννοώ ότι έχετε κάποια αίσθηση των νομικών λογαριασμών. Χρωστάω ακόμα πολλούς νομικούς λογαριασμούς που δεν μπόρεσα να πληρώσω” είπε. “Χρωστάω πολλά εκατομμύρια, ναι. Το ίδιο το σπίτι είναι πολλά εκατομμύρια”. Όσο για το πόσα λεφτά έχει αυτήν τη στιγμή ομολόγησε “τίποτα!”.

Ο Spacey ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο Χόλιγουντ μέχρι να γίνουν καταγγελίες για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους ο Spacey βρέθηκε αντιμέτωπος με δίκη στο Southwark Crown Court για εννέα κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τέσσερις άνδρες. Αρνήθηκε σθεναρά τους ισχυρισμούς τους και οι ένορκοι τον απάλλαξαν από όλες τις κατηγορίες.

Απολύθηκε από τη σειρά του Netflix «House of Cards» το 2017, αφού κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε τον ηθοποιό Anthony Rapp όταν εκείνος ήταν 14 ετών και ο Spacey 26.

Ο Spacey κρίθηκε αθώος κατά τη διάρκεια αστικής δίκης στη Νέα Υόρκη το 2022, με τους ενόρκους να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το γεγονός δεν είχε λάβει χώρα.

https://www.instyle.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.