Σοφία Αρβανίτη: «Την σχέση μου με τον Μιχάλη Ρακιντζή θα την χαρακτήριζα με τον στίχο…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Σοφία Αρβανίτη.

Για την μουσική και την ηλικία μίλησε η τραγουδίστρια.

«μία περίοδο της ζωής μου η μουσική με είχε κουράσει, τα τελευταία χρονιά όμως «κρατιέμαι» πάνω της. Μερικές φορές νιώθω ότι γερνάω, ότι δεν είμαι 25 χρόνων και πέφτω ψυχολογικά, άλλα υπάρχει ο άλλος μου εαυτός που με τραβάει ξανά πάνω. Δεν είμαι εξοικειωμένη με το να εκθέτω το σώμα μου, είναι μέσα στα πλαίσια του θεάματος αλλά θεωρώ ότι το κάνω με μία αισθητική», είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λαϊκά τραγούδια πίστας, έχουν ένα «κατηγορώ» προς το άλλο φύλο. Δεν ταυτίζομαι με την trap μουσική, αυτά τα τραγούδια τα θεωρώ «στερημένα» μουσικά», συμπλήρωσε.

Για τον έρωτα αποκάλυψε: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν κάνω τοποθετήσεις περί έρωτος. Υπήρξε σχέση μου με διάσημο πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε, θεωρώ ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Αγαπώ πολύ τον Μιχάλη Ρακιντζή, είμαστε πολλά χρονιά φίλοι και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου. Την σχέση μου με τον Μιχάλη θα την χαρακτήριζα με τον στίχο ”δεν θέλω τώρα να αγαπηθώ, θέλω μόνο αυτόν το χορό, μας τα’ πάνε κι άλλοι άλλα είναι μακριά, σε άλλη αγκαλιά”».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.