Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Οι δυο χειρότερες εβδομάδες που έχω περάσει»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μία νέα ανάρτηση προχώρησε τις τελευταίες ώρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αποκαλύπτοντας πως τις τελευταίες εβδομάδες περνά πολύ δύσκολα. Αυτό που της έδωσε χαρά όπως εξομολογήθηκε ήταν η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, την οποία απόλαυσε μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα.

«Οι δύο χειρότερες εβδομάδες που έχω περάσει νομίζω. Αλλά ευχαριστώ τους Coldplay γι’ αυτό που έζησα χθες και γι’ αυτή την τεράστια δόση χαράς που μου έδωσαν. Μιας και το τελευταίο διάστημα λόγω στρες δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα. Να κάνετε μέχρι εκεί που μπορείτε, αγαπάτε και σας δίνει χαρά (μου το είπε ο μπαμπάς μου αυτό σε μια υπέροχη συζήτηση που κάναμε)» έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς να μοιράζεται περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που της έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο στρες.

Το σίγουρο είναι πως έζησε μοναδικές στιγμές στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Coldplay. Η κάμερα την “τσάκωσε” στην αγκαλιά του Χρήστου Μάστορα με την influencer να μην περνά απαρατήρητη με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

instyle.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.