Εκπομπές που επιστρέφουν στην TV και θα συζητηθούν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται τα προγράμματα της επόμενης χρονιάς, με πρόσωπα και εκπομπές να κλειδώνουν. Ανάμεσα σε αυτά θα δούμε και κάποιες ηχηρές επιστροφές, που σίγουρα θα συζητηθούν.

Η μεγαλύτερη από αυτές, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι το «World Party». Η ταξιδιωτική εκπομπή που σύστησε τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη ξαναχτυπά, με τους δύο φίλους -των οποίων η σχέση πέρασε από 40 κύματα- να ενώνονται ξανά. Το πρότζεκτ μπορεί να ξεκίνησε από τον ALPHA, όμως τώρα θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη να διατηρεί καλές σχέσεις με τα στελέχη λόγω του «Dragon’s Den». Σε ανάρτηση που έκανε ο Σάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από το «World Party», στην οποία φαίνεται ο ίδιος και ο Μαυρίδης. Στο έξυπνο teaser φαίνονται οι ίδιοι να ενώνουν ξανά τη φωτογραφία, υπονοώντας προφανώς πως επιστρέφουν στην εκπομπή. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».

Αίσθηση έχει προκαλέσει και η επιστροφή του «Deal». Το τηλεπαιχνίδι, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, έκανε ένα break μετά την αποχώρηση του προαναφερθέντος από τον ALPHA, όμως τα στελέχη θα το επαναφέρουν τη νέα σεζόν. Ο οικοδεσπότης ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ τα δοκιμαστικά συνεχίζονται non stop. Κρατερός Κατσούλης, Μελέτης Ηλίας, Τάσος Ιορδανίδης, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Πέτρος Λαγούτης, πέρασαν από το πλατώ ωστόσο όλα ακόμη είναι στον αέρα. Το «Deal» προορίζεται για τη ζώνη των 20.00-21.00, παίρνοντας τη θέση του «Παραδείσου των κυριών» που ολοκληρώνεται φέτος.

Σε γνωστά λημέρια, στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται να κάνει come back και το «Voice». Σε παραγωγή Ατζούν Ιλιτζαλί, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, το μουσικό σόου θα κρατά συντροφιά έπειτα από ένα διάλειμμα μιας χρονιάς και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

newsbomb.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.