Σίσσυ Χρηστίδου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Αντί για συγγνώμη, κούνησε το δάχτυλο την επόμενη μέρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα όσα έγιναν με τις δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και για τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ, σχολίασαν σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι».

«Είναι ένα ζήτημα που μας έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η τοποθέτηση, δεν την περίμενα, τη βρήκα άστοχη. Πιο πολύ με στεναχώρησε η επόμενη μέρα. Την επόμενη μέρα θα ήθελα λίγο περισσότερη προσοχή, θα ήθελα μια συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη μέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο, είπε ότι “δεν καταλάβατε τι είπα”, που μπορεί άλλο να ήθελε να πει», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε, σίγουρα κάτι έκανες. Έπρεπε να πάρει ξεκάθαρη θέση και όχι μιλώντας για τον εαυτό της, αλλά απέναντι στην τοποθέτηση αυτή. Και επειδή έχει την εμπειρία να το κάνει και να το στηρίξει αυτό, εμένα γι’ αυτό με προβλημάτισε. Με προβλημάτισε η επόμενη μέρα, έκανε κάποιες αναφορές που έγιναν viral…».

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Η πρώτη μέρα μπορεί να συμβεί στον καθένα, να παρεξηγηθεί κάτι που θα πεις. Όμως εδώ, με τη δεύτερη διατύπωση, έδειξε ότι δεν παρεξηγήθηκε κάτι. Έδειξε ότι “το εννοούσα αυτό που είπα”».

zappit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.