Δούκισσα Νομικού: Δεν θα με βλέπατε ξανά στην τηλεόραση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Δούκισσα Νομικού συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε και για την πρόσφατη επέτειο γάμου της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και απάντησε στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της είπε: «Αύριο το πρωί φεύγουμε για διακοπές. Και σε εσάς εύχομαι καλές διακοπές, σε όλο τον κόσμο, να ξεκουραστούμε, να είναι ένα ήρεμο καλοκαίρι παρέα με τους αγαπημένους μας».

Αναφερόμενη στην επέτειο γάμου της, εξομολογήθηκε ότι: «Τα επτά χρόνια γάμου κύλησαν σαν νεράκι! Και δεν ήρθε ακόμα η φαγούρα που λένε για τα επτά χρόνια».

Ερωτηθείσα για μία ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή, απάντησε: «Δεν θα με βλέπατε ξανά στην τηλεόραση».

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερες δηλώσεις της, είχε εξηγήσει πως: «Δεν υπάρχει το κομμάτι της τηλεόρασης για εμένα. Δεν θα ήθελα. Δεν μετανιώνω για το «Πρωινό». Όχι, μια χαρά. Εδώ είμαστε, πολύ ωραία πράγματα κάνουμε. Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Νιώθω, αυτή την στιγμή, πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος.

Αυτό το για πάντα, κάπως με τρομάζει και εμένα γιατί είμαι αρκετά χρόνια, από το 2008, οπότε την αγαπώ πολύ αυτή την δουλειά. Αλλά ωραίο δεν είναι να κλείνουν και οι κύκλοι όταν πρέπει να κλείσουν; Ωστόσο μην με βάζεις να λέω μεγάλες κουβέντες. Αυτή την στιγμή ότι και να μου πείτε θα σας πω, πως δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου και η απάντηση είναι όχι!».

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.