Βραζιλία: Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία – 16χρονος σκότωσε γονείς και αδελφή επειδή του πήραν το κινητό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Βραζιλία για τη δολοφονία από έναν 16χρονο των γονέων του και της αδελφής του επειδή του πήραν το κινητό του τηλέφωνο με τον ανήλικο δράστη να λέει «θα το έκανα ξανά» στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής με τον 16χρονο Ιγκόρ Γκόμεζ να δολοφονεί πρώτα τον πατριό του, τον 57χρονο Ισάκ Ταβάρες, πυροβολώντας τον πισώπλατα στην κουζίνα του σπιτιού τους στο Σάο Πάολο.

O 16χρονος δράστης της τριπλής δολοφονίας

Κλείσιμο
Δεύτερη έπεσε νεκρή από τα πυρά του 16χρονου η συνομήλικη αδελφή του, Λετίσια, την οποία ο ανήλικος πυροβόλησε στο πρόσωπο όταν αυτή μπήκε στην κουζίνα αφού άκουσε τον πυροβολισμό.

Τελευταία έπεσε νεκρή η μητέρα του, η 50χρονη Σολάνζ Γκόμεζ, όταν επέστρεψε στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο σπίτι και αντίκρισε τη σορό του συζύγου τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Γκόμεζ σκότωσε τους γονείς του επειδή «τον αποκάλεσαν αλήτη και του πήραν το κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορεία να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για μια σχολική παρουσίαση»

Οι γονείς του 16χρονου που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο πατέρας, η μητέρα και η 16χρονη αδελφή του δράστη

Κυνικός ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μετά τις δύο πρώτες δολοφονίες, έφαγε δίπλα στις σορούς του πατέρα και της αδελφής του και στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο. Όταν αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, χαιρέτισε τη μητέρα του στο γκαράζ, τη συνόδευσε στην κουζίνα και εκεί την πυροβόλησε, επίσης, στην πλάτη.

Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τις αρχές το βράδυ της Κυριακής όταν άρχισαν οι μύγες να συγκεντρώνονται πάνω από τις τρεις σορούς.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι να υποβάλουν τον 16χρονο σε ψυχιατρική αξιολόγηση ώστε να αποφασιστεί αν θα πρέπει να τον βάλουν σε ψυχιατρείο ενώ παράλληλα ερευνούν το κινητό και τον υπολογιστή του για να δουν αν τυχόν είχε κάποιο συνεργό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.