Σπάζοντας ρεκόρ, ακόμα κι όταν δεν έχεις ν’ αποδείξεις τίποτα σε κανέναν: Γι’ αυτό είσαι ο Κριστιάνο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα 39 του, πανηγυρίζει ακόμα με τόσο πάθος που είναι ν’ απορείς. Ή καλύτερα, σε κάνει να σκέφτεσαι πως γι’ αυτό είναι GOAT και γι’ αυτό ανά εποχές προκύπτουν προσωπικότητες που πάντοτε κάνουν το κάτι παραπάνω απ’ όλους τους υπόλοιπους και μένουν στην ιστορία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το βράδυ της Δευτέρας, 27 Μαΐου του 2024 και με τα δυο γκολ στη νίκη (4-2) της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ, ξέρει πως έχει γράψει ιστορία σε κάθε πρωτάθλημα στο οποίο έχει αγωνιστεί!

Τώρα το έκανε και στη Saudi Pro League, με 35 τέρματα και 11 ασίστ σε 31 αναμετρήσεις, για να γίνει εκείνος με τα περισσότερα τέρματα ever στη Λίγκα της Σαουδικής Αραβίας, σε μια αγωνιστική περίοδο!

Έχει τερματίσει ως πρώτος σκόρερ ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Πρέμιερ, στη LaLiga, στη Serie A και τώρα, μακριά από την Ευρώπη, είναι ασταμάτητος. Και πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Γιατί βλέπει το αποτέλεσμα της δουλειάς, των κόπων, της επιμονής, της ασταμάτητης και αδιάλειπτης προσήλωσης και την επιβράβευση για κάθε προσωπική «θυσία» που έχει κάνει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.