Conference League: «Συναγερμός» για τον τελικό – «Φρούριο» η Ν. Φιλαδέλφεια με 5.000 αστυνομικούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ολοκληρωμένο πλέγμα μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League παρουσίασε η Αστυνομία.

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Τροχαία, τη Νομική και την Αντιτρομοκρατική, ειδικές από ειδικές ομάδες της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού αποτέλεσε η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της διοργανώτριας αρχής.

Φρούριο θυμίζει το γήπεδο της ΑΕΚ. Ήδη ισχύουν, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, ενώ έχει και προπόνηση η Φιορεντίνα.

Οι έλεγχοι ακόμα και για τα οχήματα τροφοδοσίας είναι εντατικοί, τόσο στο εσωτερικό του οχήματος όσο και από κάτω, ενδεχομένως για κάποιο μηχανισμό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μεταφέρει αυτό το όχημα. Ήδη εφαρμόζεται το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Το γήπεδο έχει σφραγιστεί μετά την έρευνα που έγινε, εκτός του γηπέδου έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας. Η σταδιακή εφαρμογή των μέτρων επηρεάζει συνολικά πέντε δήμους της Αττικής. Τα μέτρα θα αναπτύσσονται και θα εξελίσσονται με ομόκεντρους κύκλους κατά τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά πολύ με μεγαλύτερη ένταση.

https://www.ertnews.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.