Σία Αναγνωστοπούλου: Εκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να «πετάξουν» στο δρόμο τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Πανεπιστημίου Πατρών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βουλευτής Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Σία Αναγνωστοπούλου σε δήλωση της σημειώνει:

Δυστυχώς τα κατάφεραν!!!

Επί πέντε χρόνια έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να «πετάξουν» τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Πανεπιστημίου Πατρών στον δρόμο. Μέσα στο καλοκαίρι αυτές οι γυναίκες, που «σήκωσαν» την πανδημία στα χέρια τους στην κυριολεξία, προκειμένου να διατηρήσουν τους χώρους του Πανεπιστημίου μας ασφαλείς για την κοινότητα, που ξενύχτησαν σκουπίζοντας και σφουγγαρίζοντας, όταν πλημμύρισαν χώροι του Πανεπιστημίου, πετιούνται τελικά στον δρόμο. Αναλαμβάνουν πια οι εργολάβοι! Το στοίχημα για την κυβέρνηση «κερδήθηκε», εναντίον και σε βάρος του πιο ευάλωτου τμήματος της κοινωνίας!

Οι γυναίκες αυτές επί πέντε χρόνια πάλεψαν ηρωικά. Πάλεψαν για το κομμάτι ψωμί που κέρδιζαν με τεράστιο κόπο. Η τελευταία ελπίδα τους είναι η Δικαιοσύνη, είναι οι αίθουσες των δικαστηρίων.

Ως βουλευτής του νομού και ως γυναίκα, δεν θα σταματήσω να βρίσκομαι στο πλευρό τους με τους τρόπους που έχω μάθει στην Αριστερά, απέναντι στην ανάλγητη Δεξιά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.