Στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμα συσπείρωσης για τις Ευρωεκλογές: “Δεν είμαστε πια το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα την Πάτρα συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Ελλάδα εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Έφτασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και στη συνέχεια μετέβη στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Ερμού, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από στελέχη και φίλους του κόμματος.

Νωρίτερα βρέθηκε στο Αίγιο και θα ακολουθήσει επίσκεψη στον Πύργο Ηλείας.

Στην Πάτρα πραγματοποίησε ομιλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την οδό Γεροκωστοπούλου, στέλνοντας το μήνυμα της μεταρρυθμιστικής ατζέντας της κυβέρνησης, καλώντας παράλληλα για μαζική συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

 “Δεν είμαστε πια το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης”, επισήμανε και πρόσθεσε: “Το 2019 αγωνιζόμασταν να πείσουμε ότι είμαστε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Σήμερα η φωνή της Ελλάδας ακούγεται και η γνώμη της μετράει. Έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε ακόμα. Εμείς δεσμευτήκαμε πως δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή ελλειμμάτων, δεν θα γυρίσουμε ποτέ. Σας λέμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Το προτιμάμε από το να σας κοροϊδεύουμε ξεδιάντροπα όπως τα κόμματα της αντιπολίτευσης”.

Σημείωσε ακόμα ότι έχει κουραστεί να ακούει την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την αλαζονεία του 41%.

Ζωντανά η ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα:

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.