Εργαζόμενοι του Δήμου καθαρίζουν σημεία της πόλης που έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το Δήμο Πατρέων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του, έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες, να καθαρίζουν σημεία της πόλης που έχουν μετατραπεί από κάποιους σε σκουπιδότοπους, με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να αυξάνεται, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπει η ΕΜΥ.

Σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι καθάρισαν το Άλσος του Γηροκομείου, μέσα στο οποίο βρήκαν κάθε είδους σκουπίδια και κλαδιά, υπολείμματα από κήπους που κλαδεύτηκαν, ακόμα και μια ψησταριά.

Αμέσως μετά, έσπευσαν στο ΚΑΠΗ της περιοχής Ψάχου, όπου κάποιοι είχαν πετάξει δεκάδες κλαδιά, καλύπτοντας σχεδόν ακόμα και την πόρτα του κτιρίου και κατόπιν στην Ανθείας, στις εργατικές κατοικίες και κοντά στις γραμμές του τρένου.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, απευθύνει έκκληση για μια ακόμα φορά στους δημότες να μην ρίχνουν ανεξέλεγκτα οπουδήποτε, κλαδιά και απορρίμματα. Οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, κάνουν φιλότιμη προσπάθεια, παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, να διατηρούν την πόλη καθαρή, προσπάθεια που πρέπει να ενισχύουν και οι δημότες και να αποφεύγουν να πετούν οπουδήποτε τα απορρίμματα και τα υπολείμματα από το κλάδεμα των κήπων τους.

Θυμίζουμε ότι το υλικό κλαδέματος των κήπων, πρέπει με ευθύνη των ιδιοκτητών, να οδηγείται στην Ξερόλακκα, όπου υπάρχει χώρος εναπόθεσής τους.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, είναι αναγκαία η συμβολή και η συνεργασία όλων των δημοτών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.