ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Συγχαρητήρια για τη διάκριση της Δραματικής Σχολής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανακοίνωση Κ.Πελετίδη:

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει τον καθηγητή της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Γιώργο Ζαμπουλάκη και τους τριτοετείς σπουδαστές Φάνη Καραπαναγιώτη, Χρύσα Καρούση, Αναστασία Κυρίτση, Λίλα Λέντζα, Γεωργία Μυλωνά, Γιάννη Παναγόπουλο, Μαριλένα Σεφτελή και Ασημίνα Χριστοπούλου, για την σημαντική διάκρισή τους στο Tbilisi International Student Theater Festival.

Κατάφεραν, ανάμεσα σε δεκάδες σημαντικές Ακαδημίες να πάρουν το βραβείο του Best Ensemble.

Και δεύτερη ανακοίνωση για συγχαρητήρια:

H πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Λυδία Καραθανασοπούλου και τα μέλη του Δ. Συμβουλίου συγχαίρουν τον καθηγητή της Δραματικής Σχολής Γιώργο Ζαμπουλάκη και τους τριτοετείς σπουδαστές για την σημαντική διάκρισή τους στο Tbilisi International Student Theater Festival.

Οι σπουδαστές, ανάμεσα σε δεκάδες Ακαδημίες πήραν το βραβείο του BEST ENSEMBLE με την παράσταση digging BECKETT Dig! Dig!! Dig!!!

Συμμετείχαν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της Σχολής: Φάνης Καραπαναγιώτης,

Χρύσα Καρούση, Αναστασία Κυρίτση, Λίλα Λέντζα, Γεωργία Μυλωνά, Γιάννης Παναγόπουλος, Μαριλένα Σεφτελή, Ασημίνα Χριστοπούλου.

Το Tbilisi International student Theater Festival διευθύνει ο σκηνοθέτης Georgi Kljain και πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 8 έως 16 Μαΐου 2024 στο Shota Rustaveli University στην Τιφλίδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.